Anesthesie algemeen

U heeft met uw behandelaar gekozen om met hulp van Anesthesie Service Nederland uw behandeling te laten plaatsvinden. Hieronder staat kort uitgelegd wat deze service voor u kan betekenen.

Voordat u behandeld wordt, moet u eerst door een van onze anesthesiologen goedgekeurd worden. Om inzicht in uw medische voorgeschiedenis te krijgen vult u eerst de medische vragenlijst compleet en ondertekend in. De lijst moet u bij uw behandelaar inleveren waarna de lijst door een van onze anesthesiologen zal worden bekeken. Als u goedgekeurd bent maar ook wanneer wij het niet verantwoordelijk achten om u op de behandellocatie anesthesiologische zorg te geven zullen wij dit aan u melden. Dit betekent in het geval van afkeuring niet dat u geen anesthesiologische zorg mag genieten maar is een combinatie van veiligheidsaspecten waardoor in uw geval de ingreep niet op deze behandellocatie kan plaatsvinden. U kunt altijd bij uw behandelaar informeren hoe en waar u desbetreffende zorg wel kunt krijgen.

In het geval van goedkeuring zullen wij de behandelaar berichten dat hij/zij u mag inplannen voor een behandeling. De behandelaar zal met u de verschillende aspecten van de afspraak doornemen; zoals welke behandeling en de behandelduur van de ingreep, de nodige voorzorgsmaatregelen als nuchterheid en vervoer naar huis.

Nadya Zondervan

coördinator anesthesie

 

www.anesthesieservicenederland.nl

Anesthesie Service Nederland(ASN)

De eerste totaal mobiele anesthesieoplossing voor Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van anesthesiologische oplossingen op locatie. Het team bestaat uit zeer ervaren anesthesiologen en anesthesie- medewerkers. Al onze werknemers zijn in Nederland gediplomeerd en geregistreerd.  Anesthesie Service Nederland werkt volgens de richtlijnen van de NVA en is volledig toegerust voor de modernste mobiele anesthesie op het hoogste niveau.

bereikbaar op
Maandag t/m donderdag
tussen 8:30 en 17:00
088-0372830 of 088-0372888
nadya.zondervan@sheerenloo.nl

 

 

 

Nadya neemt contact met u op als de tandarts u op de wachtlijst voor narcose heeft geplaatst. Als u vragen heeft over de procedure kunt u bellen met Nadya van maandag tot en met donderdag.

 

De tandheelkundige behandeling onder narcose wordt uitgevoerd door ons team in onze praktijk.

Hierdoor is het mogelijk om de behandeling onder narcose en het traject daar naar toe voor elke patient op maat te maken.

 

De behandeling is laagdrempelig doordat hij plaatsvindt in een bekende omgeving.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now